Hoofdmenu

Vámonos! Let’s go!

Driedaags interdisciplinair amateurkunstenfestival

 

Acteurs, dansers, muzikanten en beeldend kunstenaars uit heel Vlaanderen werkten samen aan interdisciplinaire voorstellingen. Het resultaat hiervan is te zien op de festivaldriedaagse in Antwerpen, Gent en Brussel. Eén van de voorstellingen is een Cubaans-Vlaamse samenwerking. De festivaldriedaagse belooft een topper te worden op artistiek vlak, maar ook op het vlak van ontmoeting en uitwisseling tussen kunstdisciplines en culturen. Naast de Cubaans-Vlaamse productie, de twee andere Vlaamse interdisciplinaire producties staan er nog meer dans- en muziekoptredens gepland. Kom dus zeker een kijkje nemen en laat je verrassen door de vele interdisciplinaire creaties, overgoten met een toets Cubaanse charme. Tel daarbij een gezellige sfeer, zuiderse hapjes en drankjes, en de mogelijkheid tot artistieke ontmoetingen: Vámonos! Let’s go! Zorg dat je er bij bent!

Organisaties: Opendoek vzw, Danspunt, Muziekmozaïek en Kunstwerkt.

Data en plaatsen: 1 november 2013 in Antwerpen (Huis voor de Amateurkunsten) - 2 november 2013 in Gent (Tinnenpot) en 3 november 2013 in Brussel (Zinnema), telkens om 16 uur
Bijdrage: Festivalkaart 10 euro (toegang tot alle voorstellingen van die dag), losse kaart per voorstelling 5 euro

Meer info: www.opendoek-vzw.be
 

Datum:
vrijdag, 1 november, 2013
Wanneer:
om 16 uur
Locatie:
Huis voor Amateurkunsten
Straat:
Zirkstraat
Huisnummer:
36
Postcode:
2000
Gemeente:
Antwerpen
Land:
België
Prijs:
10 euro
Contactgegevens:

Reserveren via vamonos@opendoek-vzw.be of 03 222 40 90.

Discipline:
Regio:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×