Hoofdmenu

Soirée Bougement

Tijdens Soirée Bougement presenteert Gent Bougement korte creaties van jonge Gentse makers.

Gent Bougement is een platform voor hedendaagse dans in Gent dat de brug slaat tussen amateurdans en het werk van professionele makers. Tijdens de avondvoorstelling Soirée Bougement ontdek je korte dans- en performancecreaties van Gentse bodem.
 

 

Charlotte Vanden Eynde (CAMPO) maakte op vraag van Gent Bougement een creatie voor een groep amateurdansers. Het resultaat is in première te zien op Soirée Bougement!

Arend Pinoy (Het KIP, Kopergietery) toont met 'ibrahim' zijn veelzijdigheid als danser en acteur in een fragiel stukje danstheater.

De jonge danseressen Laura Neyskens & Daisy Ransom Phillips (Sidi Larbi Cherkaoui, les ballets C de la B) presenteren in première hun voorstelling 'Meer-Min', een duet over de in schoonheid gehulde stereotype vrouw

Vania D'Angelo en Fanny Vandesande van TALK trakteren u tot slot op 'Ant and...', een spel met lijven, beelden en vormen.

 

Op zaterdag 7 en zondag 8 november 2015 geven al deze choreografen ook workshops voor verschillende doelgroepen. Het volledige programma staat op www.gentbougement.be

 

Gent Bougement is een initiatief van TALK en Oiterpe, met de steun van Vooruit, les ballets C de la B, Stad Gent, Danspunt en Forum Voor Amateurkunsten.

 

 

Datum:
zaterdag, 7 november, 2015
Wanneer:
om 20 uur
Locatie:
Minard Schouwburg
Straat:
Walpoortstraat
Huisnummer:
15
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
13 euro (basis) / 10 euro (-26, +65 en Danspuntabonnees) / 8 euro (deelnemers workshop)
Contactgegevens:

Tickets reserveren kan via gentbougement@gmail.com

Discipline:
Doelgroep:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×