Hoofdmenu

Seniorenbal

Naar aloude gewoonte werkt Danspunt samen met de Stuurgroep van de Seniorenweek van Stad Gent om van het Seniorenbal een onvergetelijk evenement te maken. Het Seniorenbal is een publiekstrekker om ‘U’ tegen te zeggen, reserveer dus tijdig, de plaatsen zijn immers beperkt!
Senioren die bedreven zijn in de kunst van het salondansen komen aan hun trekken in de ballroomzaal van de Vlaamse Opera. De Freddy Couché band, bekend van het Bal 1900 tijdens de Gentse Feesten, speelt er de beste oldies. Voor hen die het wat hipper zien is er in de foyer les in jive, swing, disco en charleston door Koen D’Hous en Karlien Lox in samenwerking met Danspunt.
DJ Koen D’hous zorgt voor de nodige ambiance bij de samendans.

Meer info over de locatie: Vlaamse Opera

Datum:
dinsdag, 19 november, 2013
Wanneer:
van 14 tot 18 uur (deuren vanaf 13.30 uur)
Locatie:
Vlaamse Opera
Straat:
Schouwburgstraat
Huisnummer:
3
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
3 euro
Contactgegevens:

Tickets te verkrijgen in de Stadswinkel (Raadskelder, Botermarkt 17a, 9000 Gent), vanaf maandag 4 november tot en met zaterdag 16 november.
Meer info: Seniorendienst stad Gent , T. 09 266 51 52 of www.gent.be/senioren

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×