Hoofdmenu

Ontdekkingsworkshop voor jonge bewegers (9 tot 12 jaar)

Theatermaker Oliver Roels en lesgeefster Charlotte Dhaenens dompelen kinderen op een speelse manier onder in de wondere wereld van theater en dans. Los van opgelegde danspasjes en de strikte schoolomgeving ontdekken de kinderen een eigen bewegingstaal, vanuit hun eigen leefwereld en ervaringen. Aan de hand van laagdrempelige opdrachten wordt hun creativiteit uitgedaagd. Een exclusieve workshop waarin ze samen met volwassenen aan de slag gaan.

In het kader van het dansworkshopfestival Out of the Toolbox, een evenement van Danspunt.

 

Datum:
woensdag, 30 augustus, 2017
Wanneer:
Van 13u tot 15u
Locatie:
De Expeditie
Straat:
Dok-Noord
Huisnummer:
4
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
Vrije bijdrage
Contactgegevens:

Voor meer info en inschrijvingen: outofthetoolbox@danspunt.be

Voor meer info over het programma van Out of the Toolbox: www.outofthetoolbox.be

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×