Hoofdmenu

Nacht van de Liefde / Noche de Amor

Uniek Latijns-Amerikaans feest met internationale dansdemonstratie, non-stop dansgelegenheid op drie dansvloeren voor tango, salsa en American Swing. Een must voor elke dans- en muziekliefhebber! Dit jaar werd de Argentijnse Maestro Orlando Coco Dias uitgenodigd om in Gent een danscreatie met amateurdansers te maken, die die avond in première zal gaan.

Organisatie: Polariteit met de promotionele steun van Danspunt vzw

 

Meer info en reservatie: www.polariteit.be

Datum:
zondag, 31 maart, 2013
Wanneer:
van 20 tot 03 uur
Locatie:
Polariteit (3 zalen)
Straat:
Verkortingstraat
Huisnummer:
55
Postcode:
9040
Gemeente:
Sint-Amandsberg (Gent)
Land:
België
Prijs:
25 euro
Contactgegevens:
Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×