Hoofdmenu

MATCH

Amateurkunstenaars nemen Bozar in.

Op 7 mei wordt MATCH gevierd met een groot slotevent en de uitreiking van de Vlaamse Cultuurprijs Amateurkunsten in Bozar Brussel.

Tous ensemble! Kunst verbindt!
Amateurkunsten en professionele kunsten MATCH’en op zaterdag 7 mei bij BOZAR. Taalgrenzen vervagen: Brussels, Vlaams én Waals creatief talent laten samen het beste van zichzelf zien op diverse locaties in het Paleis voor Schone Kunsten. Kom proeven of beter, neem deel aan verrassende, interactieve performances en innovatieve workshops die zijn samengebracht onder de noemer MATCH!

Urban Dance floor is een danscollectief met tonnen energie en bakken talent. Ze zijn Ambassadeur Urban Dance 2015 en werden zopas nog derde op het WK Hip Hop Unite in Martinique. In Bozar komen ze het beste van zichzelf geven! Hoor en zie, stilzitten is niet langer een optie!

Solo verf-meets-performance van Jan Wallyn. Het stuk werd gemaakt n.a.v. Museum Night Fever. Het is een soloperformance voor het Charliermuseum. Jan herneemt dit stuk en bewerkt het binnen het thema MATCH.

 

Tag al je foto’s en filmpjes tijdens de Week van de Amateurkunsten met de hashtag #WAK2016 op Facebook, Twitter en Instagram.
Zo kan iedereen meegenieten van het creatief geweld en enthousiasme tijdens deze kunstweek.
Wie weet delen we jouw foto wel op ons nagelnieuwe Instagramkanaal (@weekvandeamateurkunsten). Volgen is de boodschap!

Datum:
zaterdag, 7 mei, 2016
Wanneer:
van 10 tot 22 uur
Locatie:
BOZAR
Straat:
Ravensteinstraat
Huisnummer:
23
Postcode:
1000
Gemeente:
Brussel
Land:
België
Contactgegevens:

Gratis evenement
Meer info: www.wak.be

Discipline:
Regio:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×