Hoofdmenu

Masterclass Rosas

Het dansgezelschap van Anne Teresa De Keersmaeker heeft in de afgelopen dertig jaar meerdere legendarische choreografieën gemaakt: Fase, Rosas danst Rosas, Drumming, ....
Naar aanleiding van de zomertentoonstelling over Rosas organiseert Destelheide van 27 tot 29 augustus ook een masterclass waarin vijftien deelnemers onder leiding van Rosas-danseres Cynthia Loemij werken rond het bewegingsmateriaal van Rosas danst Rosas, En Atendant, Cesena, Drumming en Rain.

Deze masterclass is gericht op dansliefhebbers, jeugdwerkers, kunsteducatoren en docenten. De minimumleeftijd is 18 jaar. Een beetje danservaring is handig meegenomen!


Vortex Temporum ©Anne Van Aerschot

 

Lees in dit interview meer over de danscarrière van Cynthia Loemij en haar plannen voor deze bijzondere masterclass.

De inschrijvingen openen op maandag 9 juni 2014 om 10 uur. Er snel bij zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

 

De masterclass is reeds VOLZET. Je kan je hier nog inschrijven voor de WACHTLIJST, de kans dat er nog annuleringen komen is zeker bestaande.

 

 

Organisatie: Destelheide (www.destelheide.be) i.s.m. Danspunt

 

 

 

 

Datum:
woensdag, 27 augustus, 2014 tot vrijdag, 29 augustus, 2014
Locatie:
Vormingscentrum Destelheide
Straat:
Destelheidestraat
Huisnummer:
66
Postcode:
1653
Gemeente:
Dworp
Land:
België
Prijs:
200 euro voor +36 jaar of 150 euro voor -35 jaar (workshop, maaltijden en overnachtingen inbegrepen)
Contactgegevens:
Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×