Hoofdmenu

Laatste voorstelling Halve Maan (Double Bill met Zoefff! (Folle et Fou) en het Bart Maris Project)

Inschrijven

‘Halve Maan’

Samenspel van auditief & visueel

‘Halve maan’ is ontstaan vanuit de samenwerking tussen Muziekmozaïek en Danspunt. Choreografe Jolanda Luijten liet zich inspireren door de experimentele jazzmuziek gecomponeerd door Mathias Van de Wiele.

Acht dansers uit verschillende dansgenres en vijf muzikanten (trompet, contrabas, altsaxofoon, drum en gitaar) spelen op elkaar in en vormen een mooie symbiose op het podium.

‘Zoefff!’

De dansvoorstelling Zoefff! van Folle et Fou uit Meulebeke, in een choreografie van Vania D’Angelo en Merel Vercoutere, won eerder dit jaar de titel ‘Ambassadeur Hedendaagse dans 2012’.

De voorstelling is geconcipieerd vanuit de factor geluid en vanuit dit geluid wordt beweging voorgebracht door de dansers. Op het moment dat de muziek zijn intrede doet worden de bewegingen dierlijk en instinctief.

‘Bart Maris Project’

Première van een nieuw project i.s.m. Muziekmozaïek.
Bart zal samen met verschillende andere muzikanten een muzikaal antwoord geven op de beelden van de dansvoorstelling ‘Zoefff!’.

Datum: Zo 7 oktober 2012, om 20 uur
Plaats: Haspelstraat 31, 9000 Gent

Bijdrage: gratis voorstelling, inschrijven verplicht, Code P12/07
Organisatie: Danspunt i.s.m. Muziekmozaïek

Datum:
zondag, 7 oktober, 2012
Wanneer:
20 uur
Locatie:
Vieze Gasten
Straat:
Haspelstraat
Huisnummer:
31
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
gratis
Prijs leden:
gratis
Contactgegevens:

Danspunt: info@danspunt.be

 

Discipline:
Doelgroep:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×