Hoofdmenu

Infosessie SABAM

Wegwijs in de regelgeving en verschillende tarieven van SABAM

Muziek hoort bij dans zoals water hoort bij een zwembad.
Als dansdocent of in de dansgroep is muziek één van je belangrijkste tools. En zeg je muziek, dan zeg je ook auteursrecht.

In deze infosessie maakt Kevin Vandevelde, medewerker bij SABAM, je wegwijs in de regelgeving en in de verschillende tarieven. Wat is het verschil tussen SABAM en Billijke Vergoeding en wanneer moet je dit betalen? Bij wie en tegen wanneer moet je als docent het gebruik van muziek melden? Krijg je vrijstelling van betaling als de uitbater van de zaal reeds een jaarlijkse forfait betaalt en hoe kom je dit te weten? Welke regelgeving geldt er voor dansscholen en dansgroepen?
Ook muziekgebruik naast de dansvloer komt aan bod: muziek op dragers (vb. een dvd van je dansvoorstelling) of online (vb. een YouTube-filmpje van een dansoptreden).

Leg je oor te luisteren en grijp je kans om zelf vragen te stellen.

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

 

 

Nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: basisprijs / abonneeprijs / reductieprijs!

Danspunt heeft haar ledenstructuur flink gewijzigd, zodat we in de toekomst nog meer dansliefhebbers dan voorheen kunnen bereiken en artistiek inspireren. Als gevolg daarvan hanteren we nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: Er is een basisprijs, een abonneeprijs en een reductieprijs voor studenten, voor mensen met een vervangingsinkomen of voor mensen met een hogere tegemoetkoming van het ziekenfonds. Om een beroep te kunnen doen op deze reductieprijs stuur je bij je inschrijvingsmail een kopie van je studentenkaart of van je toekenning van dit vervangingsinkomen mee.

Datum:
donderdag, 28 januari, 2016
Wanneer:
van 19.30 tot 22 uur
Locatie:
Cultuurcentrum Berchem
Straat:
Driekoningenstraat
Huisnummer:
126
Postcode:
2600
Gemeente:
Berchem
Land:
België
Prijs:
10 euro / 5 euro / 3 euro
Contactgegevens:

Inschrijven en betalen voor 18 januari 2016 met code V16/02 via inschrijven@danspunt.be of bel naar 09 269 45 36.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×