Hoofdmenu

Infosessie 'Gebruik van Facebook voor een Dansschool/-groep'

!deze infosessie is helaas volzet, maar schrijf je zeker in op de wachtlijst!

 

Hoe maak ik dat meer mensen de berichten op onze Facebook- pagina leuk vinden en erop reageren? Is het belangrijk dat veel mensen onze pagina leuk vinden? Hoe vaak moeten we iets op onze pagina zetten? En wanneer precies? En wat precies? Hoeveel mensen zien onze berichten echt? Hoe krijgt onze organisatie meer publiek via onze Facebookpagina? Kan ik ook een persoonlijk profiel of een groep gebruiken voor mijn dansvereniging? En hoe zit dat met foto’s die we op Facebook zetten? Moeten we de mensen die erop te zien zijn om toestemming vragen?
Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze infosessie. De theorie blijft tot een minimum beperkt. Je krijgt vooral voorbeelden te zien van gelijkaardige organisaties, ook dansverenigingen.


Rudy Pieters is communicatiecoach met een zwak voor digitale media. Hij geeft workshops en begeleidt cultuur-, sport-, jeugd-, overheids- en sociale organisaties. In een vorig leven was hij journalist voor Het Nieuwsblad, Knack, De Morgen en Radio 1. Daarna werd hij marketing manager bij Musea Brugge, richtte hij communicatiebureau Marketing en Cultuur op en ging hij lesgeven bij Escala (Syntra). Vandaag is hij directeur van Publiek Centraal, dat organisaties en overheden traint en coacht, zowel online als offline, om hun publiek echt te bereiken.

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

 

Nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: basisprijs / abonneeprijs / reductieprijs!

Danspunt heeft haar ledenstructuur flink gewijzigd, zodat we in de toekomst nog meer dansliefhebbers dan voorheen kunnen bereiken en artistiek inspireren. Als gevolg daarvan hanteren we nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: Er is een basisprijs, een abonneeprijs en een reductieprijs voor studenten, voor mensen met een vervangingsinkomen of voor mensen met een hogere tegemoetkoming van het ziekenfonds. Om een beroep te kunnen doen op deze reductieprijs stuur je bij je inschrijvingsmail een kopie van je studentenkaart of van je toekenning van dit vervangingsinkomen mee.

Datum:
maandag, 19 oktober, 2015
Wanneer:
van 19 tot 22 uur
Locatie:
Jeugdherberg De Blauwput
Straat:
Martelarenlaan
Huisnummer:
11A
Postcode:
3010
Gemeente:
Kessel-Lo (Leuven)
Land:
België
Prijs:
10 euro / 5 euro / 3 euro
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven en betalen voor 6 oktober 2015. Code: V15/04

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×