Hoofdmenu

Hello!Schoten

57ste Werelddansfestival

Hello!Schoten (voordien het Wereldfestival van Folklore) is een begrip in Schoten en ver daarbuiten.

Wat begon als een klein festival om de volkskunsten te promoten, is de voorbije decennia uitgegroeid tot een wereldvermaard festival binnen de folklore, dat jaarlijks om en bij de 25.000 bezoekers mag ontvangen.
Het festival nodigt steeds hoogstaande buitenlandse folkloredansensembles uit voor een week vol spectaculaire dansvoorstellingen, muziek van over heel de wereld en daverende feestjes.

Afgelopen jaar heeft Danspunt vzw Volkskunstgroep Drieske Nijpers (Sint-Gillis-Waas) gecoacht om aan dit festival deel te nemen.

Organisatie: Wereldfestival van Folklore Schoten vzw met de steun van Danspunt vzw.

Meer info: www.helloschoten.be

 

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

 

Datum:
vrijdag, 10 juli, 2015 tot vrijdag, 17 juli, 2015
Wanneer:
verschillende tijdstippen
Locatie:
Kasteel van Schoten
Straat:
Kasteeldreef
Huisnummer:
61
Postcode:
2900
Gemeente:
Schoten
Land:
België
Prijs:
Betalende en gratis activiteiten
Contactgegevens:
Discipline:
Regio:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×