Hoofdmenu

Goede Publiciteit: de basisprincipes van de verenigingscommunicatie

Infosessie met Ilja De Coster
(wegens succes herhaald)

Je organiseert met jouw dansschool, groep of organisatie leuke en zinvolle activiteiten. Uiteraard wil je zoveel mogelijk mensen bereiken en warm maken om hieraan deel te nemen. Dus voer je promotie.
En toch loopt het niet altijd zoals je wenst. Waar zit de missing link? Hoe pak je jouw promotie best aan? Hoe ga je aan de slag?
In deze interactieve infosessie maak je kennis met een aantal basisprincipes van communicatie en word je tevens gestimuleerd om kritisch naar je eigen aanpak te kijken.

 

Ilja De Coster, MInstF(Cert), is Senior Consultant Fondsenwerving. Reeds 15 jaar ondersteunt hij diverse grote en kleine organisaties en is hij een veelgevraagde spreker in binnen- en buitenland. Hij is o.a. ondervoorzitter van de Fundraisers Alliance Belgium en organisator van Fundraising Day.Als politiek wetenschapper startte hij zijn carrière in de non-profitsector 20 jaar geleden als vrijwilliger in Internationaal Jongerenwerk. Ilja De Coster is Full Certificated Member van het British Institute of Fundraising, daarmee de eerste in de Benelux met een Europees erkend fondsenwervingcertificaat. Voor Ilja De Coster is consulting voor civil society organisaties en fondsenwerving in geen geval gewoon een job – het is een passie en een politiek engagement voor een democratische samenleving.

 

Wegbeschrijving Huis van de Sport, Berchem

Datum:
dinsdag, 25 november, 2014
Wanneer:
Van 19.30 tot 22.30 uur
Locatie:
Huis van de Sport
Straat:
Boomgaardstraat
Huisnummer:
22
Postcode:
2600
Gemeente:
Berchem
Land:
België
Prijs:
10 euro
Prijs leden:
gratis
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven en betalen voor 11 november 2014. Code: V14/25.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×