Hoofdmenu

Gent Bougement - Workshop met Vania D’Angelo en Fanny Vandesande

Gent Bougement is een platform voor hedendaagse dans van Gentse bodem, georganiseerd door TALK en Oiterpe. Het biedt een staalkaart van eigenzinnige en interessante hedendaagse dans, en wil een voorbeeld zijn voor een wisselwerking tussen amateurdansers en professionelen.
Tijdens deze tweede editie van Gent Bougement staan er weer heel wat workshops en dansvoorstellingen gepland (Soirée Bougement).


Workshop met Vania D’Angelo en Fanny Vandesande

Dansen met kinderen en volwassenen

(kinderen van 6 tot 9 jaar vergezeld van een volwassene)

Bij het dansen kunnen volwassenen zo veel leren van kinderen - en omgekeerd. Daarom organiseert Gent Bougement een workshop voor duo's van een kind en een volwassene. Schrijf je in met je zoon of dochter, neefje of nichtje, kleinkind, ... van 6 tot 9 jaar en beweeg samen in deze toffe workshop!

Vania D'Angelo en Fanny Vandesande (TALK) zijn twee danseressen met veel ervaring in creatieve workshops aan zowel technisch geschoolde dansers als beginnende dansers en kinderen. Hun workshops kunnen gaan van intensieve danstrainingen tot creatieve sessies vol impulsen en speelse improvisatie. Voor Gent Bougement durven ze een workshop aan waaraan zowel volwassenen als kinderen kunnen deelnemen. Vanuit het idee dat kinderen en volwassenen ook een artistieke ruimte kunnen delen, hebben we gekozen voor deze generatieoverschrijdende workshop. We zijn benieuwd waartoe deze creatieve kruisbestuiving kan leiden!

Vania D'Angelo en Fanny Vandesande tonen hun eigen bijzondere voorstelling Ant and... op Soirée Bougement op zaterdag 7 november in de Minard. Deelnemers aan deze workshop betalen het voordeeltarief van 8 euro voor deze avondvoorstelling.

Op zondag 8 november sluiten we Gent Bougement af met een heuse impro-dans-jam met live percussie, om 17 uur in de Vooruit. Voorzie dus iets langer te blijven plakken die zondag...!

 

Meer info: www.gentbougement.be

Organisatie vzw Oiterpe en TALK vzw i.s.m. Danspunt

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Datum:
zondag, 8 november, 2015
Wanneer:
van 15.30 tot 17 uur
Locatie:
Kunstencentrum Vooruit
Straat:
Sint-Pietersnieuwstraat
Huisnummer:
23
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
15 euro (kind + volwassene)
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven en betalen voor 31 oktober 2015 met code V15/26

Discipline:
Doelgroep:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×