Hoofdmenu

Gent Bougement - Workshop met Laura Neyskens en Daisy Ransom Phillips

Gent Bougement is een platform voor hedendaagse dans van Gentse bodem, georganiseerd door TALK en Oiterpe. Het biedt een staalkaart van eigenzinnige en interessante hedendaagse dans, en wil een voorbeeld zijn voor een wisselwerking tussen amateurdansers en professionelen.
Tijdens deze tweede editie van Gent Bougement staan er weer heel wat workshops en dansvoorstellingen gepland (Soirée Bougement).


Workshop met Laura Neyskens en Daisy Ransom Phillips

Hedendaagse dans voor ervaren dansers

(vanaf 18 jaar)

Laura Neyskens en Daisy Ransom Phillips werkten als danser met grote namen uit de Vlaamse en internationale danswereld, zoals Alain Platel (les ballets C de la B) en Sidi Larbi Cherkaoui (Eastman). Gent Bougement nodigt hen uit hun danservaring te delen in een workshop voor dansers met zin in een fysieke uitdaging!

Op Soirée Bougement op zaterdag 7 november in de Minard tonen Laura en Daisy de première van hun eigen voorstelling Meer-Min. Deelnemers aan deze workshop betalen het voordeeltarief van  8 euro voor deze avondvoorstelling.

Op zondag 8 november sluiten we Gent Bougement af met een impro-jam met live percussie, om 17 uur in de Vooruit. Voorzie dus om wat langer te blijven plakken die zondag...
Deelnemers aan de workshop genieten ook een korting voor Soirée Bougement.

 

Meer info: www.gentbougement.be

Organisatie vzw Oiterpe en TALK vzw i.s.m. Danspunt

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Datum:
zondag, 8 november, 2015
Wanneer:
van 14 tot 16.30 uur
Locatie:
Kunstencentrum Vooruit
Straat:
Sint-Pietersnieuwstraat
Huisnummer:
23
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
18 euro
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven en betalen voor 31 oktober 2015 met code V15/24

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×