Hoofdmenu

Gent Bougement - Kinderworkshop

Kinderworkshop rond beweging en geluid met Vania D’Angelo (TALK)

Choreografe en danseres Vania D’Angelo neemt kinderen (van 8 tot 12 jaar) mee in de wereld en het creatieproces rond de voorstelling Zoefff!!! en gaat creatief aan de slag met het lichaam en geluid. 
Elke beweging heeft een geluid. Heeft elk geluid dan ook een beweging? Via inleving in dierlijke bewegingen werkt Vania rond improvisatie en verplaatsing door de ruimte – hoog in de lucht of misschien wel heel laag over de grond.

Deze workshop wordt georganiseerd in kader van Gent Bougement, een platform voor hedendaagse dans van Gentse bodem, georganiseerd door TALK en Oiterpe. Zoefff!!! is te zien tijdens het avondprogramma van Gent Bougement. Via deze workshop krijgen kinderen een inkijk in het maakproces van de voorstelling!

Doelgroep: kinderen van 8 tot 12 jaar

 

Vania D’Angelo studeerde aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen en the Institution of Contemporary Dance Arts aan de Anton Brückner Privat Universität in Linz (AU). Ze danst in het binnen- en buitenland en geeft danslessen/workshops bij oa Mooss, Oiterpe en Wisper. Verder stond ze in de voorstelling Quand la douleur extrème devient la violence van les ballets C de la B voor Dansand en met de acrobatische dansvoorstelling Chrysalis van Jordi Vidal toert ze de wereld rond.

Klik hier voor meer informatie over de workshop(s)

 

 

Organisatie vzw Oiterpe en TALK vzw met de enthousiaste steun van Stad Gent, Danspunt en les ballets C de la B

Meer info: www.oiterpe.be/gent-bougement en Facebook!

 

 

 

 

Datum:
zaterdag, 18 oktober, 2014
Wanneer:
Van 10 tot 12 uur
Locatie:
Minardschouwburg
Straat:
Walpoortstraat
Huisnummer:
15
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
10 euro (Deelnemers aan de workshop krijgen 5 euro korting op de avondvoorstelling van Gent Bougement)
Contactgegevens:
Inschrijven via inschrijven@danspunt.be of 09 269 45 36. Inschrijven en betalen voor 15 oktober 2014. Code P14/17 met vermelding kinderen

 

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×