Hoofdmenu

Danspunt Gidst op Dansand!

Net voor de intocht van zonnekloppers en parasols kapen dansers en artiesten het strand en de polders van Oostende tijdens Dansand!, het buitenfestival voor hedendaagse dans.

Het uitgestrekte zand wordt een laboratorium voor kiemende projecten en een podium voor verrassende voorstellingen. Naast bestaande producties die worden aangepast aan de bijzondere zandomgeving vind je work in progress, projecten in een testfase, en voorstellingen van piepjong danstalent. 

 

Danspunt Gidst op Dansand!

Nood aan verheldering? Is je inspiratie zoek? Danspunt zorgt tijdens Dansand! voor enkele boeiende, verrassende gidsen die je op sleeptouw nemen. Tussen het meeting point en de voorstellingen door tonen ze je de weg!

Maak kennis met de dans der ambtenaren: vier Syriërs hebben na hun aankomst in België al goed kennis mogen maken met de ambtenarij alhier.

Geïnspireerd door deze gekke en gekmakende wereld doen zij de dans der ambtenaren, een concept met bewegende loketten, documenten en doorverwijzingen.

Oh ja, en ze zijn ook het mobiele infopunt van Dansand.
Veel succes met uw zoektocht naar informatie...

Danspunt Gidst is een productie van Danspunt in samenwerking met Dansand, Refu Interim en Productions en zonen
Performers: Ahmad Tanjour, Alaa Howija, Amjad Abido en Ayham Abido
Op 1 en 2 juli, in het kader van Dansand!

 

Dansand!
Van 29/06 t.e.m. 2/07 in Oostende
Het volledige programma vind je op hun website.

 

Datum:
zaterdag, 1 juli, 2017 tot zondag, 2 juli, 2017
Wanneer:
Doorlopend vanaf 14u
Locatie:
Meeting Point KAAP/Vrijstaat O.
Straat:
Zeedijk
Huisnummer:
10
Postcode:
8400
Gemeente:
Oostende
Land:
België
Prijs:
Gratis

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×