Hoofdmenu

Dansketting

“Tientallen, honderden mensen die zich dansend doorheen de straten begeven, voorgaand door lokaal muzikaal talent. Jong en oud, schoorvoetend of toonaangevend. De groep groeit aan en nodigt iedereen uit om mee te dansen…”
 

Op zaterdag 28 april 2018, op Dag van de Dans, nodigt Danspunt alle steden, gemeenten en dorpen uit om deel te nemen aan de Dansketting. Overal in Vlaanderen duiken die dag (menselijke) danskettingen op, een feest op verplaatsing!

Dans of musiceer mee in Aalst, Boechout, Damme, Lommel, Maldegem, Ninove, Genk, Hasselt, Herentals, Huldenberg, Oostkamp of Vilvoorde. Alle praktische info vind je terug op de campagnewebsite dansketting.be 

Voor iedereen die graag danst of er zich voor het eerst aan wil wagen. Samen met andere dansliefhebbers, jong en oud, huppelend en minder mobiel. De dansers-voor-één-dag leren een eenvoudige choreografie, te dansen in een ketting, een stoet, begeleid door live muziek: gezelligheid en ambiance verzekerd!

 

Een initiatief van Danspunt i.s.m. Vlamo.
 
Wil je ook nog deelnemen met jouw stad of gemeente? Laat het weten via dansketting@danspunt.be
Datum:
zaterdag, 28 april, 2018
Locatie:
Overal in Vlaanderen en Brussel
Land:
België
Contactgegevens:

Voor meer info en inschrijvingen: dansketting@danspunt.be

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×