Hoofdmenu

Dansand 2012

Inschrijven

Dansen met het zand en op het zand. Dat is Dansand!, het festival voor hedendaagse dans. Vier zomerse dagen lang danst, krult, glijdt en zweeft de internationale dansscène op en rond het strand van Oostende.

Op de derde editie van Dansand! is er plaats voor creaties, geadapteerde voorstellingen, live-muziek, gratis voorstelling in de openbare ruimte, workshops,... En dat allemaal met zicht op zee!

Het volledige programma is beschikbaar op www.dansand.be.

Organisatie: Kunstencentrum Vrijstaat O. en curator Katleen Van Langendonck (Kaaitheater) i.s.m. ondermeer Danspunt vzw
 

foto ©Dansand! 2010 - 'Faun' van Sidi Larbi Cherkaoui ©Tine Declerck

Datum:
donderdag, 28 juni, 2012 tot zondag, 1 juli, 2012
Locatie:
Festivalsite/strand van Oostende
Gemeente:
Oostende
Land:
België
Contactgegevens:

Vrijstaat O. - T. 059 26 51 27 - info@vrijstaat-o.be

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×