Hoofdmenu

Dance.Vibes

Festival moderne dans!

Danspunt organiseert in 2016 voor de negende keer op rij dit festival voor moderne dans. Het staat open voor jazz, funky jazz, lyrische jazz en andere gelijkaardige genres.

De deelnemende dansgezelschappen maken kans op de titel ‘ambassadeur moderne dans in Vlaanderen’. De jury selecteert tijdens dit festival immers één dansgroep die gedurende een jaar de titel krijgt. Deze dansgroep wordt in 2016-2017 regelmatig aangesproken om deel te nemen aan festivals en dansoptredens en krijgt een cheque van Danspunt ter waarde van 750 euro. Daarnaast let de jury ook op originaliteit, vernieuwing en danstechnische aspecten en koppelt daar eventueel bijkomende prijzen aan.

 

 

Wie treedt er in de voetsporen van Ballerino (Lembeek)? ©Vera Cammaer

 

DEELNEMENDE GROEPEN

 

JURY

Hilde Quix (vz), Peter Kongs, Guy Pauwels, Truus Cavens en Valérie Masquillier

 

GASTOPTREDEN

Tijdens de juryberaadslaging worden publiek en groepen getrakteerd op een gastoptreden van Ballerino (Lembeek), ambassadeur moderne dans 2015
 

 

Organisatie: Danspunt vzw i.s.m. dansschool S-pression (Meetjesland, www.s-pression.be)

 

 

Datum:
zaterdag, 13 februari, 2016
Wanneer:
19 uur
Locatie:
Cultuurcentrum De Herbakker
Straat:
Pastoor De Nevestraat
Huisnummer:
10
Postcode:
9900
Gemeente:
Eeklo
Land:
België
Prijs:
10 euro vvk / 12 euro adk
Contactgegevens:

Koop je tickets online via deze link (beperkt aantal plaatsen) tot 11 februari 2016. Nadien kan je enkel nog de avond zelf aan de kassa tickets kopen.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×