Hoofdmenu

Dag van de Dans

Van een romantische dansmarathon in Oostende tot een interactieve dansperformance in Hasselt. Van een unieke slow walk in Brussel tot een dansante roadtrip langs vier Gentse cultuurhuizen. De Dag van de Dans 2016 was een bruisend dansfeest, een verrassende smeltkroes van het beste dat de Vlaamse en Brusselse danswereld te bieden heeft. En dat willen we in 2017 overdoen, maar nog veel beter!

 

Danspunt zendt zijn reporters uit

Tijdens Dag van de Dans - 29 april 2017 - komt Danspunt naar je toe!

Onze vliegende dansreporters brengen die dag je dansevent in beeld:

  • Ze doen verslag van je activiteit op onze Facebookpagina
  • Ze maken mooie beelden van jouw event, je activiteit,…
  • Het beeldmateriaal krijgt je organisatie/dansschool erna ook voor eigen gebruik toegestuurd: je eigen "Dag van de Dans portfolio"!

 

Maar er is meer!

Je dansevent zal ook een plaats krijgen in de aftermovie van Dag van de Dans, én het komt aan bod in ons exclusief fotoverslag in het Dans.Magazine (editie juni 2017).

Klinkt goed? Klinkt goed!

Laat ons dus snel weten wat je plannen zijn tijdens Dag van de Dans. Dan nemen we contact op om het bezoek van onze dansreporter in te plannen.

 

En o ja!

Heb je een idee voor een samenwerking, maar weet je niet goed hoe het praktisch uit werken? Wil je onze mening over jouw initiatief? Of gewoonweg ideeën uitwisselen? Onze deur staat open! Neem zeker contact op met Koen: koen@danspunt.be.

 

 

 

Datum:
zaterdag, 29 april, 2017
Locatie:
Vlaanderen en Brussel
Land:
België
Contactgegevens:

Organiseer je een activiteit op Dag van de Dans? Of wil je ideeën uitwisselen? Neem contact op met Koen Victoor: koen@danspunt.be.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×