Hoofdmenu

Dag van de Amateurkunsten

Startdag WAK met o.a. Dansacts in de plantentuin
Zaterdag 27 april wordt een hoogdag voor de amateurkunstensector.

27 april is niet alleen de start van de Week van de Amateurkunsten met als thema Natuurtalent, maar ook de dag waarop de winnaar van de tweede Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Amateurkunsten een gezicht krijgt. De prijsuitreiking maakt deel uit van een breder artistiek en sfeervol event: ‘Geen Kruid Tegen Gewassen’. In een regie van Handelsreizigers in Ideeën en in samenspraak met het Forum voor Amateurkunsten trekt een select publiek naar de Plantentuin van de Universiteit Gent.
Waar mogelijk trekken we de ecologische kaart: de organisatoren gaan zorgzaam om met energie en materialen, organiseren bij mooi weer een picknick in het gras en selecteren artistieke interventies die refereren aan natuurtalent.
Hoogtepunt van de dag is de bekendmaking van de winnaar van de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Amateurkunsten. Aan deze prijs hangt een bedrag van 12.500 euro vast.
Een datum om naar uit te kijken dus!

 

Al wie wil kan vanaf de namiddag ook terecht in het historische stadscentrum van Gent. Op diverse locaties zullen WAK-activiteiten plaatsvinden.

Meer info: www.wak.be, www.amateurkunsten.be

Datum:
zaterdag, 27 april, 2013
Wanneer:
vanaf 11 tot 14 uur
Locatie:
Plantentuin
Straat:
Emiel Clauslaan
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
gratis
Contactgegevens:
Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×