Hoofdmenu

Cursusvoormiddag Plusdansen

Ben je dansdocent bij 50-plusdansers? Of ben je 50-plusser en gevorderde danser Vlaamse folkloredans? Wil je graag het dansrepertoire van de Plusgroepen uitbreiden en vernieuwing brengen?

Tijdens deze voormiddag passeren een 8-tal dansen de revue, afgestemd op plusdansers. We stellen de dansen op punt met uitgebreide aandacht voor de danstermen, passen en houdingen, waardoor verschillende groepen vlot samen kunnen dansen.

Voor dansdocenten bij plusdansgroepen en gevorderde dansers Vlaamse folkloredans.

 

Wegbeschrijving? Klik hier
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

 

Prijzen voor onze vormingsactiviteiten: basisprijs / abonneeprijs / reductieprijs!

Danspunt heeft haar ledenstructuur flink gewijzigd, zodat we in de toekomst nog meer dansliefhebbers dan voorheen kunnen bereiken en artistiek inspireren. Als gevolg daarvan hanteren we nieuwe prijzen voor onze vormingsactiviteiten: Er is een basisprijs, een abonneeprijs en een reductieprijs voor studenten, voor mensen met een vervangingsinkomen of voor mensen met een hogere tegemoetkoming van het ziekenfonds. Om een beroep te kunnen doen op deze reductieprijs stuur je bij je inschrijvingsmail een kopie van je studentenkaart of van je toekenning van dit vervangingsinkomen mee.

 

Datum:
zaterdag, 13 februari, 2016
Wanneer:
van 10 uur tot 13 uur
Locatie:
Recreatiecentrum Itterbeek
Straat:
Keperenbergstraat
Huisnummer:
37b
Postcode:
1700
Gemeente:
Itterbeek/Dilbeek
Land:
België
Prijs:
7 euro / 5 euro / 4 euro
Contactgegevens:

Inschrijven en betalen voor 3 februari 2016 met code V16/04 via inschrijven@danspunt.be of bel naar 09 269 45 36.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×