Hoofdmenu

CURSUSVOORMIDDAG PLUSDANS

Praktijk en theorie voor gevorderden en docenten

Tijdens deze cursus worden dansen aangeleerd waarbij de praktijk en de theorie door elkaar lopen. Deze cursus is bedoeld voor gevorderde dansers en dansdocenten. De dansen zijn voorzien voor een publiek van 50-plus, maar jonger is zeker ook van harte welkom!

Volgende dansen hebben we voorzien voor:

-Emma Turns three
-Soete Isabelle
-Operette medley
-Six pass Thru
-Hemel hempstead roundabout
-A trip to Orpington
-The dundee whaler

Let op! Door onvoorziene omstandigheden gaat de cursus deze keer niet door in het Recreatiecentrum in Itterbeek (Dilbeek), maar wel in Sint-Ulriks-Kapelle (Patronaat, Kerkstraat).

Datum:
zaterdag, 15 februari, 2014
Wanneer:
Van 10 tot 13 uur
Locatie:
Patronaat
Straat:
Kerkstraat
Postcode:
1700
Gemeente:
Sint-Ulriks-Kapelle
Land:
België
Prijs:
6
Prijs leden:
4
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be. Inschrijven en betalen voor 20 januari 2014. Code: V14/09.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×