Hoofdmenu

Brussel Danst!

De Vlaamse feestdag op 11 juli wordt naar goede gewoonte groots gevierd in Brussel. Al voor de derde keer is er Brussel danst! Een geweldig en bovendien gratis festival met de hoofdstad als decor, waar iedereen op eigen tempo de zomer in feest. Laat je verrassen door de vele dansers, muzikanten en artiesten in de straten en blijf hangen bij de optredens en initiaties op de pleinen.

Coordinatie: Muntpunt met promotionele steun van Danspunt

Meer info: www.brusseldanst.be

 

Datum:
zaterdag, 11 juli, 2015
Wanneer:
van 14 tot 1 uur
Locatie:
Centrum Brussel
Land:
België
Prijs:
Gratis evenement
Contactgegevens:
Discipline:
Regio:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×