Hoofdmenu

Basiscursus Geluidstechniek

In deze cursus wordt gefocust op het veilig plaatsen en aansluiten van geluidsmateriaal bij gebruik in het theater. Er wordt vooral praktisch gewerkt: we gaan grondig in op het aansluiten van een eenvoudige geluidsinstallatie en het opzoeken en verhelpen van technische problemen. Ook bouwen we verder op de aangeleerde kennis en wordt er meer tijd genomen voor het uitdiepen van technieken en het beantwoorden van vragen.

Deze cursus is ideaal voor technici die een basis willen meekrijgen.

Johan Van Compernolle startte zijn loopbaan bij verschillende reizende theatergezelschappen als geluid- en lichttechnicus. Hij realiseerde geluid voor diverse TV-producties. Bij NTGent creëerde hij als diensthoofd geluid diverse klankdecors voor theater en musical. Sinds 2007 is hij lesgever geluid, licht en beeldtechniek bij Podiumtechnieken CVO Aalst, KTA MoBi Gent en PIANOFABRIEK Brussel, en nog steeds freelance podiumtechnicus.

 

Een samenwerking tussen Danspunt, Opendoek en Stepp.

Datum:
maandag, 5 maart, 2018 tot maandag, 12 maart, 2018
Wanneer:
2 maandagen 5 en 12 maart van 10 tot 17 uur
Locatie:
Concertgebouw Brugge
Straat:
Het Zand
Huisnummer:
34
Postcode:
8000
Gemeente:
Brugge
Land:
België
Prijs:
100 euro, inclusief broodmaaltijd en drankjes
Contactgegevens:

Inschrijven via inschrijven@danspunt.be

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×