Hoofdmenu

Kunstencentrum nona

Begijnenstraat 19 / 21, 2800 Mechelen
T. 015 20 37 80

info@nona.be
www.nona.be

Danspuntleden betalen het voordeeltarief van 13 euro (i.p.v. het standaardtarief van 15 euro)

Kunstencentrum nona is een kunstencentrum waar allerhande ontmoetingen en confrontaties centraal staan. Tussen bezoekers en artiesten, het lokale en het internationale, kunst en onderwijs.
Kunstencentrum nona streeft naar een intense interactie tussen maker, medium, mens en maatschappij.
Kunstencentrum nona is actief in de ontwikkeling, productie en presentatie van (muziek)theater, dans, performance, jazz en beeldende kunst. Tijdens het reguliere culturele seizoen, via een festival (het jaarlijkse jazzfestival Brand!) of een biennale op bijzondere locaties in Mechelen (Contour biënnale voor bewegend beeld).
Kunstencentrum nona steunt jonge kunstenaars in de ontwikkeling van hun vaardigheden en het artistiek onderzoek binnen hun werkveld. Daarnaast werkt kunstencentrum nona met een aantal vaste partners in crime: het internationaal befaamde theatergezelschap Abattoir Fermé onder leiding van regisseur Stef Lernous en Voetvolk, de dansgroep gesticht rond danseres/choreografe Lisbeth Gruwez en componist/muzikant Maarten Van Cauwenberghe.

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×